در شرایط کنونی، تقویت و ارتقای اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان، نیازمند تکمیل زنجیره ارزش و عدم خام‌فروشی در صنایع پتروشیمی به عنوان یک صنعت مادر و ارزش‌آفرین می‌باشد.

دکتر محمد کریمیان، رئیس هیئت مدیره گروه بسپارشیمی سپیدان در آیین بهره‌برداری از کارخانه سپید پرتو (زیرمجموعه گروه بسپارشیمی سپیدان) با حضور مهندس محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، با بیان این مطلب افزود:  صنایع کامپاند و مستربچ در زمره صنایع پایین‌دستی پتروشیمی‌ها قرار می‌گیرند که با به کارگیری دانش و فرمولاسیون محصولات پلیمری را تبدیل به آمیزه‌های مهندسی نموده و به این ترتیب از خام‌فروشی مواد پلیمری جلوگیری کرده و علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، به تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی نیز کمک منجر می‌شود.

این فعال صنایع دانش‌بنیان افزود: کارخانه سپید پرتو که با تلاش متخصصان در مدت کوتاهی به بهره‌برداری رسید، تولید کامپاند و مستربچ با ظرفیت بیش از ۳۰ هزار تن درسال و اشتغال‌زایی مستقیم حدود ۲۰۰ نفر را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرعامل کارخانه سپید پرتو تصریح کرد: با توجه به تحریم‌های پیش‌آمده در صنعت لوازم‌ خانگی و سایر صنایع و خروج برندهای معروف خارجی از بازار ایران، شرکت‌های تولیدکننده داخلی سهم بیشتری از بازار به‌دست آورده و درنتیجه قطعات پلیمری تولیدی با مستربچ و کامپاند نیز در داخل تولید و سرمایه‌گذاری در این حوزه زمینه متعادل شدن بهای تمام‌شده نهایی، افزایش کیفیت و عدم وابستگی به واردات را فراهم خواهد کرد.

وی افزود: از مزایای بهره‌برداری از این کارخانه تولیدی می‌توان به  توسعه دانش فنی و کسب سهم بازار در تولید محصولات باکیفیت دانش بنیان، ورود به بازارهای صادراتی منطقه، تبدیل‌شدن به قطب تأمین‌کننده مواد اولیه حوزه صنعت لوازم‌خانگی، خودرو، صنایع تکمیلی  و  ایجاد فرصت‌های شغلی اشاره داشت.

رئیس هیئت‌مدیره گروه بسپارشیمی سپیدان گفت: دستیابی به ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار تن در سال توسط مجموعه کارخانجات گروه بسپارشیمی سپیدان، این گروه را در زمره اصلی‌ترین تولیدکنندگان این محصولات قرار داده و گام بعدی افزایش این میزان تولید تا سال ۱۴۰۳ به میزان سالانه ۱۵۰ هزار تن محصول می‌باشد.

دکتر محمد کریمیان، مدیرعامل کارخانه سپید پرتو اظهار داشت: گروه بسپارشیمی سپیدان در سه سال اخیر با سرمایه‌گذاری قابل توجه در صنایع پلیمر و شیمیایی در ابعاد مختلف تولید دانش‌بنیان، تحقیق و توسعه، مراکز نوآوری و شتاب‌دهی تخصصی، در آینده‌ای بسیار نزدیک به قطب تولید و ارائه راهکارهای فنی دانش‌بنیان این صنعت در ایران و منطقه تبدیل خواهد شد .